Japan reis 2024

bokoi
IMG_7852
IMG_7849

\

Dag 2:

Al vroeg vertrokken naar Nagoshi. 2 uur rijden. Bij aankomst barre weer omstandigheden, sneeuw , regen wind. Alles wat je niet wil .
Als eerste tossai, echter beperkt aanbod aan beschikbare handpick en daarbij enkel kohaku. 16-18 cm en een hele kleine mix. Gekozen voor de kohaku en 24 stuks uitgesorteerd. Mooie patroontjes  voor e 65.-  per stuk.U kunt deze koi al bekijken onder het kopje Koi aanbod op deze website. Nissai bevielen me totaal niet. Ik weet niet wat dat daar de laatste jaren is, prijzen stijgen, kwaliteit gaat omlaag dus verder dan een doosje tossai kwam ik niet. Terug de auto in en voor je het weet zit de dag er al weer bijna op. Nog enkele plekken bezocht maar niks verder aangekocht. simpelweg omdat het er niet zit of dat de kwaliteit te laag is.
Het reisverslag is anders dan u van ons gewend bent, Internet is dramtisch, nieuwe website waaraan ik moet wennen,  etc etc en ik merk de jetlag die me anders nooit parte speelt hakt er flink in. Na het eten om 21.00 vallen de ogen dicht. Maar ja als beloning mag ik elke dag Koi kijken tot morgen.

Het nieuwe aanbod zal ik zo goed als kan dagelijks bijwerken onder het kopje Koi.
tot morgen.....

Laat een reactie achter