Informatie pagina

Bokoi Koi & Hengelsport de beste plek voor uw hobby!!

Bokoi de nr. 1  Koi en Hengelsportzaak in Limburg en daarbuiten . Een prachtige winkel van ruim 900 m2  aan Vijver en Hengelsport plezier, Tevens een  ruim gesorteerde Vijver en hengelsport webwinkel . Wij bestaan sinds 2000, de eerste jaren vanuit een hand gelopen hobby en later vanuit ons huidige pand. Sinds de overname van Kuijpers Hengelsport te Ittervoort in 2017 , zijn wij steeds uitgebreider en completer geworden op hengelsport gebied. Met name de witvis afdeling is zeer uitgebreid en gericht op de wedstrijdvisserij. Daarnaast hebben wij ook een groot aantal producten voor de karper en roofvisserij. In de toekomst zullen wij dit nog verder gaan uitbreiden.

Bokoi is een familie bedrijf en wordt gerund door Ger, Clara en Frank Bongaerts, sinds 2022 is John erbij gekomen om ons team te versterken.  Wij onderscheiden ons ten opzichte van anderen door passie én deskundigheid te combineren met een uitgebreid en uniek assortiment en daarbij horende scherpe prijzen . Gedegen kennis, een advies op maat en goede service daar staat Bokoi voor. 

Shopt u liever vanuit uw luie stoel, dan kan dat in onze webwinkel waar wij vele duizenden produkten in hebben staan. Wij streven ernaar om onze voorraden up to date te houden zodat we u niet teleur hoeven te stellen. Snelle levering en goede service is natuurlijk hier ook vanzelf sprekend.

Komt u liever langs voor het beleefmoment  van die nieuwe hengel, die nieuwe zitkist of die mooi Koi dan is dat zeker aan te raden om onze  winkel te bezoeken

En ook niet onbelangrijk: de koffie staat altijd klaar bij: