Carnaval Maandag & Dinsdag Gesloten

 De Carnavals periode zijn we op maandag en dinsdag gesloten. Onze vaste sluitingsdag is woensdag., Donderdag staan we weer tot jullie beschikking.

Opendeurdagen Bokoi

 De Japan reis zit er al weer enkele weken op , plannen voor de voorjaars reis zijn reeds in de maak. Dit jaar hebben we een record aan pre reserveringen en aanvragen gehad en we kijken dan ook uit naar onze aankomende opendeurdagen.

Quality & Quantity zijn termen die van toepassing zijn op onze aankopen. Elk jaar denken we dat het niet beter kan maar dit jaar was weer een level bovenop onze vissen

De vissen komen woensdag 20 november aan bij ons in Susteren. U kunt al komen kijken naar uw reserveringen, sterker nog we vragen de reserveringen te bevestigen of te cancelen voor de opendeurdagen op zaterdag 30 november & zondag 1 december. De reserveringen vervallen op zaterdag 30 november  tenzij anders afgesproken, we doen dit om alle andere klanten die niet gereserveerd of als 2e gereserveerd hebben hun aankopen te kunnen laten doen. De vissen dienen minimaal 50% aanbetaald te worden, maar bij voorkeur volledig betaald te worden. We vragen dit daar de vissen 6 maanden bij ons verblijven en door ons met de grootste zorg verzorgd worden, dit brengt extra kosten met zich mee en op de dag van vandaag mag service wat kosten. Tijdens deze periode dragen wij het vollledige risico mbt de gezondheid van uw aankoop. Bij sterfte of beschadiging krijgt u van ons het bedrag van uw aankoop of aanbetaling terug in de vorm van een tegoed bon. Ziet u om een andere dan hierboven genoemde reden af van uw aankoop dan zien wij uw aanbetaling als onkosten voor het verblijf van de vis en vindt er geen teruggave van uw aanbetaling terug.

Onze opendeurdagen zijn op beide dagen van 9.00 tot 16.00, wij zorgen voor een hapje en een drankje in Bokoi stijl zoals u dat al 20 jaar gewend bent van ons.

  

 

  
 

 

   

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 

 

Alle rechten zijn voorbehouden | Copyright Bokoi 2018 | Privacy Policy | Ontwerp & Bouw: Oburon Design