Laatste Nieuws & Updates

Zomer openingstijden

 

Het is weer zover de zomertijden beginnen. Nieuw dit jaar is dat we gesloten zijn voor middagspauze van 12.00 tot 13.00.
De donderdagen en vrijdagen zijn we weer geopend tot 18.00

tot bij Bokoi !!

 

 

 

De corona periode hakt er voor velen flink in, De koi wereld is hier ook in getroffen, vele landen sloten  hun grenzen en in eerste instantie leek er niks te gebeuren op koi gebied. 

De grenzen van Japan zijn nog altijd gesloten voor wat betreft toeristen visa. De eerste keer in ruim 20 jaar koihandel konden we niet naar Japan voor inkopen.  Nu was er een mogelijkheid om naar Japan te gaan. de procedure is dan dat men ergens 14 dagen in Japan in quarantaine moet gaan alvorens men mag doen en laten. Ik zelf heb ervoor gekozen dit niet te doen. Simpelweg omdat ik vind dat men in deze riscico volle periode zich maar eens moet schikken en niet ten koste van alles zaken moet forceren. Onze klanten kwamen en komen ook komend koiseizoen niks te kort.

Niet getreurd er is koi te krijgen en zelfs genoeg !!

Een groot aantal van onze aankopen staat onder het kopje : nieuwe koi oktober 2020

U kunt komen kijken op onze openingsdagen , met in achtneming van de corona regels. Anders dan andere jaren houden we dit jaar geen opensales weekend maar bent u welkom op alle openigsdagen voor het bezichtigen en aankopen van Koi. Zo spreiden we het aantal bezoekers. Ik kan u verzekeren u zult weer zeer aangenaam verrast zijn in zowel aanbod als ook in prijs.
Vissen mogen gratis overwinteren tot april.

Vissen onder de 300,- dienen volledig betaald te worden, bij andere aankopen voldoet 50% van het aankoopbedrag.

 

   

 

 

 

Beste klanten , door de toenemende drukte merken we dat velen hun auto tegenover ons bedrijf parkeren . Dit is een onwenselijke situatie daar dit niet tot ons terrein behoort.
Om vrede met onze buren te behouden willen wij jullie vragen om enkel autos op ons terrein of op de aangewezen parkeer vakken te parkeren
Wij zullen er op letten en desgewenst jullie attenderen om zich hieraan te houden.
Bedankt voor jullie begrip

 

 


 

 

 

Alle rechten zijn voorbehouden | Copyright Bokoi 2018 | Privacy Policy | Ontwerp & Bouw: Oburon Design